Oplossingen

Visie- en meetsystemen

Wil jij de kwaliteit van je producten verhogen, defecten beter detecteren en je productieproces optimaliseren? Visie- en meetsystemen zijn niet meer weg te denken in de wereld van industriële automatisatie!

Deze vooruitstrevende technologieën combineren optische en sensortechnologie om nauwkeurig inzicht te bieden in productieprocessen en kwaliteitscontrole. Visiesystemen worden gebruikt om objecten te herkennen, meten, inspecteren en traceren. Denk maar aan scannen van barcodes, QR-codes … Meetsystemen daarentegen voeren precieze metingen uit, zoals dimensionale controle en positionering. Dankzij geavanceerde algoritmen en machinelearning detecteren deze visie- en meetsystemen defecten, waarborgen ze de productkwaliteit en optimaliseren ze jouw productieprocessen.

visie- en meetsystemen elenco
De grens verleggen in jouw productieproces?
Vraag een offerte aan

Industrieën

Dicht bij jouw industrie

Staat jouw industrie niet in de bovenstaande lijst? Hoogstwaarschijnlijk hebben we er tóch ervaring in. Neem contact met ons op voor meer info.

Klaar voor een beter
productieproces? Neem
contact op met onze experts.

Contacteer ons

Elenco, jouw expert in visie- en meetsystemen

Naast de standaard cameraoplossingen van gekende fabrikanten zoals Keyence en Cognex, voorzien wij ook oplossingen op maat. We selecteren de juiste camera en schrijven de software (HALCON) op maat van het project indien nodig. We beschikken inhouse over de nodige apparatuur om te testen welke soorten belichting en camera’s we het best gebruiken voor ieder project. Bij complexe innovatieve projecten voorzien we een voorstudietraject om te bepalen welke componenten nodig zijn en in welke mate het project haalbaar is. Zo brengen we zelfs het meest uitdagende project tot leven.

visie- en meetsystemen elenco
+30

Jaar
ervaring

+750

Gerealiseerde
projecten

+150

Tevreden
klanten

+200

Innovatieve
cobot- en cameraprojecten

Nieuwsbrief

Grens verleggend nieuws in je
mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.