Oplossingen

Industriële elektrotechnieken

Op zoek naar een totaaloplossing voor het elektrische gedeelte van je machines? Wij bieden industriële elektrotechnieken aan die we van start to finish integreren.

Onze EPLAN-tekenaars ontwerpen eerst de elektrische schema’s tot in het kleinste detail en volledig volgens de veiligheidsnormen. Daarna bouwen onze installatie-experts de elektrische stuur- en verdeelborden in eigen huis. Uiteraard voorzien we ook de bekabeling en kabelberekening zodat we uiteindelijk de machines kunnen plaatsen en koppelen volgens het voorziene schema.

industriële elektrotechnieken elenco
De grens verleggen in jouw productieproces?
Vraag een offerte aan

Industrieën

Dicht bij jouw industrie

Staat jouw industrie niet in de bovenstaande lijst? Hoogstwaarschijnlijk hebben we er tóch ervaring in. Neem contact met ons op voor meer info.

Klaar voor een beter
productieproces? Neem
contact op met onze experts.

Contacteer ons

Elenco, jouw expert in industriële elektrotechnieken

Industriële elektrotechnieken zijn vanaf het prille begin de specialiteit van Elenco. Omdat we een totaaloplossing aanbieden, komt het volledige project uit één huis. Hierdoor denken we vanaf de start met jou mee na over de noden van je productieproces. Zowel de stuur- en verdeelborden bouwen als de kast plaatsen en aansluiten, gebeurt door ons eigen team. Hierdoor weten we altijd hoe we elk probleem rechtstreeks kunnen aanpakken. Concreet maken we jouw machines ook veiliger door onder andere veiligheidslichtschermen te plaatsen, extra safety-drukknoppen te voorzien in de productieomgevingen, rode en groene signaallampen voorzien aan de productielijn …

industriële elektrotechnieken elenco
industriële elektrotechnieken elenco
+30

Jaar
ervaring

+750

Gerealiseerde
projecten

+150

Tevreden
klanten

+200

Innovatieve
cobot- en cameraprojecten

Nieuwsbrief

Grens verleggend nieuws in je
mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.