Over Elenco

Dankzij meer dan 30 jaar ervaring en knowhow op het gebied van industriële elektriciteitswerken is Elenco een gevestigde waarde in de wereld van de fabrieksautomatisering. Ervaring gecombineerd met kennis stelt ons in staat om al uw technische uitdagingen aan te gaan. We zetten de uitdagingen vervolgens om in een project op maat. 

Project aanpak

Elenco hardware integrator

Analyse: Door middel van een grondige analyse van het project proberen wij u de beste oplossing voor te stellen. We houden rekening met vele belangrijke factoren zoals uw requirements, integratietijd, kosten en wettelijke verplichtingen.

Uitvoering: In deze fase bereiden we de installatie zoveel mogelijk voor. We beginnen met het tekenen van de elektrische schema's, programmeren de benodigde software en testen een zo groot mogelijk deel van de installatie in eigen beheer. Soms kan dit het functioneel testen van de elektrische kast zijn, soms kan dit zelfs een hele machinesimulatie zijn.

Installatie: De daadwerkelijke installatie wordt door ons met de allergrootste zorg uitgevoerd.

Testen: Tijdens de testfase wordt de installatie zo goed mogelijk gecontroleerd om mogelijke fouten te verhelpen en het design te perfectioneren.

Service: Na de installatie blijven wij beschikbaar om eventuele defecten of problemen de wereld uit te helpen. Uiteraard kunt u op ons ook een beroep doen voor slechts één fase of een selectie van fases.

Onze missie

Wij bij Elenco willen dat onze industriële klanten hun producten sneller, preciezer (foutlozer) en veiliger kunnen produceren. Daarom maken wij gebruik van de allerlaatste technieken in de automatisering- en informaticawereld. Zo bouwen wij onder meer machinesturingen en werken we aan een systeem dat een brug slaat tussen machinebouwer en ICT-wereld.

Elenco team