Aanpak

Grens
verleggend in
elk project

Onze aanpak in industriële automatisering

Bij Elenco verleggen we de grens in elk project. En dat doen we zowel in de letterlijke als figuurlijke betekenis.

Letterlijk grensverleggend, want we houden bedrijven van hier concurrentieel door industriële automatiseringstoepassingen te integreren waardoor productie in eigen land interessant blijft. En figuurlijk grensverleggend, omdat we onze klanten inspireren, hen innovatieve oplossingen aanbieden en hen ondersteunen in complexe projecten.

Stap 1

Kennismaking

Alles begint bij jouw vraag. Jij vertelt ons waar je naar op zoek bent, wij vertellen jou hoe wij je kunnen helpen. We komen bij je langs voor een eerste kennismaking. Daarna denken we samen na over het concept en krijg je van ons een offerte op maat.

25%

Stap 2

Engineering

We brengen het concept tot leven: elektrische schema’s tekenen, de nodige software programmeren, de geschikte hardware selecteren en een groot deel van de installatie testen in eigen beheer. Wanneer we een innovatieve oplossing ontwikkelen, zoals machine vision projecten en cobotopstellingen, voorzien we een FAT (Factory Acceptence Test) en testen we vervolgens de volledige opstelling in jouw bijzijn. We controleren of alle parameters kloppen en of het product voldoet aan alle specificaties.

50%

Stap 3

Installatie

Wij brengen de volledige installatie van A tot Z in orde: van de elektrische aansluiting tot de software en alle kritische componenten testen. We overlopen alles uitvoerig met jouw tijdens een SAT (Site Acceptance Test).

75%

Stap 4

Naservice

Nadat we het project opleveren, voorzien we uiteraard een overdracht van alle documentatie en schema’s, en trainen we de operatoren zodat zij tot in de puntjes weten hoe alles werkt. Ook daarna blijven we beschikbaar om eventuele problemen de wereld uit te helpen.

100%

automatisering voor farma by elenco

Frisse blik nodig op je productieproces?

Ook al heb je geen concrete vraag voor ons, toch kunnen wij jouw bedrijf de toekomst in leiden. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden te bekijken en om eventueel een nieuwe roadmap op te stellen voor je lange- en kortetermijndoelstellingen.

Contacteer ons

Nieuwsbrief

Grens verleggend nieuws in je
mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.