Terug naar overzicht

Save the date: ontdek onze praktijkcase op SMAFACC24

Op donderdag 7 november 2024 wordt expertise rond digitalisering, automatisering en smart manufacturing tijdens SMAFACC (Smart Manufacturing Conference) verenigt. Het is inmiddels de 4de editie en het event zal opnieuw plaatsvinden op het Thorpark in Genk, een thuismatch voor ons!

We hebben dan ook geen seconde getwijfeld om dit jaar deel te nemen als partner. In de voormiddag mogen alle partners een praktijkcase toelichten in één van de 3 zalen. Alle cases hebben betrekking op één van de vier centrale thema’s: smart product & design for manufacturing, virtual prototyping & digital twin, cobots & robot automatisering en smart processing & big data.

De praktijkcase die wij uit de doeken gaan doen, heeft betrekking tot het thema cobots & robot automatisering. Samen met onze klant JUMI PLASTICS BELGIUM komen we toelichten waarom we gekozen hebben voor cobots in hun productieproces en welke voordelen ze ondervinden.

Tijdens de lunch kunnen jullie een kijkje komen nemen op onze stand, om eventueel vragen te stellen over de case en om samen in onze palletizersoftware te duiken. Gewoon een gezellige babbel en iets drinken is uiteraard ook steeds een goed idee!

In de namiddag staan er nog heel wat keynotes op de agenda. Zo zullen o.a. PROVAN, DAF Trucks, ViManPro en DATWYLER hun verhaal komen doen.

Kom dus zeker een kijkje nemen op hét event met betrekking tot industrie 4.0!

Meer informatie en tickets: https://thorpark.be/smafacc/

Nieuwsbrief

Grens verleggend nieuws in je
mailbox?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.