Industrieën

Industriële automatisering in industrie en bouw

Automatisering is niet meer weg te denken bij bouwfabrikanten. Omdat het gevaarlijk en zwaar werk uit handen neemt, zorgt het voor een veiligere werkomgeving. Daarnaast vermindert het handwerk en optimaliseert het je productieproces waardoor de productiviteit stijgt. Resultaat? Lagere kosten, kortere productietijden en nauwkeuriger precisiewerk dat onmogelijk is voor de menselijke hand.

Een ander belangrijk punt is dat wanneer je bepaalde productieprocessen automatiseert, je afval voorkomt en een veiligere omgeving creëert. Machines kunnen zwaar en repetitief werk aan in gevaarlijke omgevingen, waardoor de kans op verwondingen sterk afneemt en het tekort aan arbeidskrachten opvult.

De grens verleggen in jouw productieproces? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag een offerte aan
industriële automatisering in industrie en bouw

wij zijn elenco

Elenco, jouw specialist in de bouwsector

Met meer dan 30 jaar ervaring op de teller bieden wij jou industriële automatisering in industrie en bouw van de hoogste kwaliteit. Oude PLC’s vervangen, elektrische componenten updaten om je machines weer up-to-date te krijgen, geavanceerde visiesystemen die tegels of isolatiepanelen meten en controleren op imperfecties, SCADA-oplossingen om data te analyseren en verzamelen op één scherm om de hoeveelheid afval te visualiseren, bekabeling van nieuwe machines … You name it, we do it.

Oplossingen

Onze grensverleggende oplossingen voor de bouwsector

PLC en PC programmatie
Safetyprojecten
industriële automatisering in industrie en bouw
Bekabelingsprojecten en retrofits

Klaar voor een beter
productieproces? Neem
contact op met onze experts.

Contacteer ons
PLC / PC programmeren elenco
+30

Jaar
ervaring

+750

Gerealiseerde
projecten

+150

Tevreden
klanten

+200

Innovatieve
cobot- en cameraprojecten