Industrieën

Industriële automatisering in food & beverage

Hygiëne, kwaliteit en traceerbaarheid. Drie termen die centraal staan in de food & beverage sector. Om te voldoen aan de hoge eisen van de voedingsindustrie en het vinden van geschikt en gemotiveerd personeel, wordt automatisering onmisbaar. Want met de juiste technologie bereik je een efficiënt en duurzaam productieproces.

Als voedingsproducent is het essentieel dat je verse producten voor een correcte prijs aflevert en dat je voldoet aan de groeiende vraag naar flexibiliteit en modulariteit. Daar kunnen onze toekomstgerichte oplossingen goed bij helpen.

De grens verleggen in jouw productieproces? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag een offerte aan
automatisering in food & beverage by elenco

wij zijn elenco

Elenco, jouw specialist in food & beverage

Bij Elenco hebben we meer dan 30 jaar ervaring in huis op vlak van automatisering in food & beverage, waardoor jij zeker bent van een product van topkwaliteit. Zo verbinden we via HMI interfacing jouw verschillende machines met elkaar zodat ze kunnen communiceren. Onze geavanceerde visiesystemen controleren producten op parameters zoals kleur, afmetingen, vorm en zelfs aanwezigheid. Daarnaast zijn we specialisten op vlak van vision guided robotics. Deze toepassing verwijdert bijvoorbeeld foute producten tegen een hoge snelheid of vult verpakkingen.

Is jouw machine sterk verouderd en heeft de software dringend een update nodig? Dan voorzien wij via retrofits nieuwe software zodat deze gebruiksvriendelijk is voor een operator. Hierdoor bedient hij de machines makkelijker en sneller, zonder uitgebreide opleidingen.

Oplossingen

Onze grensverleggende oplossingen voor food & beverage

automatisering in food & beverage by elenco
Vision-guided robotics
automatisering in food & beverage by elenco
Cobotprojecten op maat
automatisering in food & beverage by elenco
Integratie van visie- en meetsystemen

Klaar voor een beter
productieproces? Neem
contact op met onze experts.

Contacteer ons
+30

Jaar
ervaring

+750

Gerealiseerde
projecten

+150

Tevreden
klanten

+200

Innovatieve
cobot- en cameraprojecten