Industrieën

Industriële automatisering voor farma

De farmaceutische industrie is een snel veranderend landschap met alsmaar strengere kwaliteitsvoorschriften. De validatie van processen en systemen wordt steeds belangrijker, net als de traceerbaarheid en controle van producten, waardoor industriële automatisering onmisbaar is in het productieproces.

Door meer en meer te automatiseren en te controleren, verhoog je de kwaliteit van de producten die buitengaan, voorkom je defecten en weet je dat alles volgens de juiste veiligheidsnormen verloopt. Dankzij onze oplossingen ben je verzekerd van een kwaliteitsvolle productie van eigen bodem en hou je de productie lokaal.

De grens verleggen in jouw productieproces? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag een offerte aan
automatisering voor farma by elenco

wij zijn elenco

jouw specialist in de farmasector

Met meer dan 30 jaar ervaring voorzien wij verschillende automatiseringen voor de farmaceutische sector. Doorheen de jaren duiken cobots steeds vaker op in farmagerelateerde bedrijven, waaronder ook onze zelfontwikkelde PalCobot. Daarnaast zijn visiesystemen niet meer weg te denken uit de farmasector, zoals onze geavanceerde visiesystemen die kwaliteitscontroles uitvoeren. Ook bieden wij ondersteuning bij retrofits, bekabeling van nieuwe productielijnen en werken we PLC-programmatieprojecten tot in de puntjes uit.

Oplossingen

grensverleggende oplossingen voor de farmasector

automatisering voor farma by elenco
PalCobot palletizers
automatisering voor farma by elenco
Machine vision kwaliteitscontrole
automatisering voor farma by elenco
Labeldetectie

Klaar voor een beter
productieproces? Neem
contact op met onze experts.

Contacteer ons
automatisering voor farma by elenco
+30

Jaar
ervaring

+750

Gerealiseerde
projecten

+150

Tevreden
klanten

+200

Innovatieve
cobot- en cameraprojecten