Industrieën

Industriële automatisering voor consumer goods

De concurrentiedruk in de consumer goods sector blijft stijgen, waardoor de productiviteit en efficiëntie moeten verhogen. En dat zónder in te boeten aan kwaliteit en mét een verkleining van de CO₂-voetafdruk.

Wanneer je bepaalde productieprocessen zoals end-of-line controles automatiseert, zijn menselijke fouten uitgesloten. Producten razen vaak tegen hoge snelheden voorbij en defecten stel je moeilijk vast met het blote oog. Daarom zijn geavanceerde visiesystemen een goede aanvulling. Hiermee garandeer je een 100% kwaliteitscontrole aan klanten. Ook is het een uitdaging om personeel te vinden dat een hele dag lang naar dezelfde producten wil kijken voor kwaliteitscontrole of om zware repetitieve taken uit te voeren. Dan zijn cobots de oplossing: ze nemen repetitief, tijdrovend en zwaar werk over. Deze collaboratieve robots hebben geen hekwerk of afscherming nodig. Ze nemen dus weinig plaats in, wat goed is voor de footprint van je bedrijf.

De grens verleggen in jouw productieproces? Vraag vrijblijvend een offerte aan.
Vraag een offerte aan
automatisering voor consumer goods by elenco

wij zijn elenco

Elenco, jouw specialist in consumer goods

We hebben meer dan 30 jaar ervaring in huis die we maar al te graag inzetten voor oplossingen in de consumer goods sector. Van nieuwe PLC-programmatie en stuurkasten voorzien voor de retrofits van oude machines, tot cobots machines ontladen en beladen of producten en dozen palletiseren. Maar ook labelinspectie aan de hand van visiesystemen en vision guided robotics behoren tot het kunnen van onze automatiseringen voor consumers goods. Net als machines uit het buitenland aanpassen aan de Europese veiligheidsnormen en ze CE-gecertificeerd krijgen.

Oplossingen

Onze grensverleggende oplossingen voor consumer goods

automatisering voor consumer goods by elenco
Software en HMI interfacing
automatisering voor farma by elenco
Cobotprojecten op maat
industriële elektrotechnieken elenco
Bekabelingsprojecten en retrofits

Klaar voor een beter
productieproces? Neem
contact op met onze experts.

Contacteer ons
+30

Jaar
ervaring

+750

Gerealiseerde
projecten

+150

Tevreden
klanten

+200

Innovatieve
cobot- en cameraprojecten