ViPick

"You name it, we pick it." Dit is de missie die we nastreven met ons ViPick® platform. ViPick® staat voor vision guided picking, een hard- en software structuur die zijn naam eer aandoet.

Met dit platform kunnen we twee standaardoplossingen aanbieden. Enerzijds hebben we de Flexible Feeder, die onderdelen in een productieproces kan toevoeren. De Flexible Feeder kan volledig productonafhankelijk werken en kan vrijwel elk type onderdeel aan. Anderzijds hebben we de Flexible Sorter, die zich meestal aan het einde van de productielijnen bevindt. Bij een ongeordende output van het productieproces, kunnen we de onderdelen op een transportband lokaliseren en transportbandtracking gebruiken om de onderdelen te picken en te sorteren.

Voor meer informatie, selecteer de oplossing die u het meest interesseert of neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. voor een uitvoerig gesprek over de uitdagingen waarmee u te maken hebt.

ViPick Flexible Feeder Toevoer van onderdelen makkelijk gemaakt

ViPick flexible feeder

 

Productonafhankelijk

Complexe vormen mogelijk

Geen slijtdelen

Details

ViPick Flexible Sorter Brengt orde in chaos

ViPick flexible sorter

 

Productonafhankelijk

Eenvoudig in te stellen

Snel

Details