Over Elenco

Dankzij meer dan 10 jaar ervaring en know-how in industriële elektriciteit is Elenco een gevestigde waarde in de wereld van fabrieksautomatisering. Ervaring in combinatie met kennis stelt ons in staat om al uw technische uitdagingen aan te gaan. Vervolgens buigen we de uitdagingen om in een op maat gemaakt project. 

Projectbenadering

 • Analyse:

  door middel van een grondige analyse van het project proberen wij u de beste oplossing voor te stellen. We houden rekening met veel belangrijke factoren zoals uw vereisten, integratietijd, kosten en wettelijke verplichtingen.

 • Executie:

  In deze fase bereiden we de installatie zoveel mogelijk voor. We beginnen met het tekenen van de elektrische schema's, programmeren de benodigde software en testen zoveel mogelijk van de installatie in eigen beheer.

 • Installatie:

  The actual installation will be carried out with the utmost care.

 • Testen:

  Tijdens de testfase wordt de installatie getest om eventuele fouten die in de voorgaande fasen zijn gemaakt te corrigeren. We zullen niet aarzelen om het ontwerp te perfectioneren als we de kans zien om het te doen.

 • Diensten:

  na installatie blijven we tot uw beschikking om eventuele defecten die optreden terwijl de installatie al enige tijd aan de gang is op te lossen.u kunt op ons rekenen als u alleen assistentie nodig heeft tijdens één van deze fasen.

Onze missie

We willen onze klanten helpen om hun producten sneller, nauwkeuriger en op een veilige manier te produceren. Hiervoor maken we gebruik van de nieuwste technologieën in de automatiserings- en IT-wereld. Zo proberen we een brug te slaan tussen de snel veranderende IT-markt en de fabrieksvloer.