Waarmee wij u kunnen helpen

Het Elenco team bestaat uit ingenieurs en installateurs die dagelijks paraat staan om onze klanten voort te helpen waar nodig. Elk van onze medewerkers zijn experten in hun vakgebied. Door vlotte interne + externe samenwerking en partnerships kunnen we steeds de beste service garanderen en ronden we ieder project meer dan succesvol af. 

Elenco_machine vision

Machine vision

Met machine vision technologie willen wij uw productieomgeving helpen door de productie een boost te geven efficiëntie. Een automatisch inspectieproces op de juiste positie kan de kwaliteit verbeteren en de kosten verlagen. Naast kwaliteitscontrole is er ook traceerbaarheid belangrijk voor veel markten. We hebben onze eigen ontwikkeld raamwerk genaamd Titan bovenop Halcon om te verbeteren bruikbaarheid, verlaging van projectkosten en verkorting van de doorlooptijd. Eenvoudige vision-taken kunnen met een paar muisklikken worden geconfigureerd. Als je dieper moet duiken, hebben we een scriptomgeving waarin je kunt graven tot op pixelniveau.

PLC-programmering

Voor onze machinebesturingen gebruiken we meestal hardware van merken als Beckhoff en Siemens. We staan ​​open om nieuwe opties te verkennen, aangezien we begrijpen dat elke klant zijn normen en specifieke behoeften heeft. Wij zijn gespecialiseerd in het engineeren en programmeren van deze controllers en hun HMI’s. Naast PLC-programmering doen we ook een groot deel van de industriële pc-programmering. Denk aan het werken aan MES-implementaties, aangepaste SCADA-oplossingen, op Windows gebaseerde HMI, …

EPLAN-ontwerp

Onze elektrische schema’s zijn ontworpen met EPLAN. Dit softwarepakket is de industriestandaard voor het op een efficiënte manier maken van professionele schema’s. We garanderen dat de schema’s die we leveren zeer gedetailleerd zijn en voldoen aan de toepasselijke normen.

Constructie van elektrische panelen

Zodra de elektrische schema’s klaar zijn worden ze omgezet in realiteit. De elektrische panelen worden in huis gebouwd door onze installatie experten die nauw samenwerken met de ingenieurs. We maken ook serieproductie voor verschillende machinebouwers.