Voor elk probleem een oplossing


daar geloven wij in!

Diensten

Machine vision

Door middel van machine vision willen we helpen om uw productie efficiënte te verbeteren. Een machinale inspectie op zorgvuldige gekozen plaatsen kan er voor zorgen dat de kwaliteit van uw product omhoog gaat terwijl de kostprijs daalt! Naast kwaliteitscontrole is traceability een belangrijk aspect.

  Lees meer

PLC-Sturingen

Voor onze PLC-sturingen doen we een beroep op de merken Beckhoff en Siemens. Daarnaast zijn we zeer vertrouwd met PLC’s van Omron. Wij hebben ons gespecialiseerd in de engineering, programmering en visualisatie van deze PLC’s. Verder kan u bij ons terecht om storingen op te lossen.

EPLAN ontwerp

Elektrische schema’s tekenen wij in EPLAN. Dit is de naam van een softwarepakket waarmee wij professionele schema’s zeer efficiënt kunnen tekenen. Alle door ons afgeleverde schema’s zijn precies tot in het kleinste detail en voldoen aan alle geldende normen en regels. U kunt uw schema’s trouwens ook door ons laten engineeren.

Bordenbouw

Zijn de PLC-sturingen klaar, dan kunnen we ze in een verdeelkast inbouwen. Dit doen we uiteraard eveneens met de grootste zorg. Is het verdeelbord niet gekoppeld aan een PLC, ook dan helpen we u graag verder met de uitwerking en productie ervan.